Contactpagina

500 Magazine Aan Zee biedt schrijvers de mogelijkheid om hun verhaal, column of gedicht te delen. Niets is immers leuker of spannender dan je pennenvrucht aan iemand anders te laten lezen.

In welk geval is je verhaal of gedicht geschikt voor 500 Magazine aan Zee? Belangrijkste eis: het stukje mag niet langer zijn dan 500 woorden. Daarnaast zijn we geen politieke website en maken we geen reclame voor diensten of producten. Voor pamfletten, vurige betogen of recensies zijn andere websites. Wij kiezen voor het persoonlijke.

Bij 500 Magazine aan Zee proberen we minder verhalen en gedichten te publiceren waar niets aan de verbeelding van de lezer wordt overgelaten.

Twijfel je of je verhaal of gedicht wel geschikt is voor 500 Magazine? Bekijk dan eerst eens de bijdragen die we tot dusver hebben gepubliceerd of neem via de mail contact met ons op.
Als eerste lezer van de bijdrage behouden we ons het recht voor het niet te plaatsen.

Privacy
Bij de verhalen of gedichten die we publiceren, wordt de naam van de schrijver vermeld. Dat kan een ‘nom de plume’ zijn. Het emailadres dat is gebruikt voor de verzending wordt bewaard tot het verhaal is gepubliceerd. Daarna wordt het verwijderd.

Doe met ons mee en stuur je verhaal of gedicht naar: info@500magazineaanzee.nl

Je kunt ons ook bereiken met een persoonlijk bericht via https://www.facebook.com/500MagazineAanZee.nl/