Onderweg

Lieve Margot,

Heb ik dat?
Liggen we 1200 km bij elkaar vandaan in bed, word ik op zijn opsta tijd spontaan wakker van die lieve vent. Synchronicity. Zelfs spierkrampen in mijn benen. Je kunt het ook overdrijven. Zal in werkelijkheid wel van de bootcamp beulles van de sportschool zijn.

Vanwege de hitte zouden ze dus al om half 7 hun met te dure billencreme gesmeerde derrières op hun op maatgemaakte zadels positioneren. Crèmetje met als werkzame stof vaseline, niet verder vertellen. Placebo’s doen wonderen.

Ze zijn nu dus onderweg.

Ik ga zo het huis maar eens grondig poetsen. Elk nadeel heb z’n voordeel… Ik hoop dat dat die doordringende herhalende Martine Bijl een beetje tot rust brengt.

Ik mail of bel je wel even als ik manlief euforisch op de top van de Kale aan de lijn heb. Nu al supertrots.

Sprak dit verhaal je aan? Deel het op je Facebook en Twitter!
error