Nu de vrouwen…

Hallo Margot,
Morgen is inmiddels al weer vandaag. De vrachtbus is onderweg. Ze hebben zelfs al een kale ETA afgegeven. En een behaarde. De sfeer zit er blijkbaar nog steeds goed in. Met zo’n bus en die malle Fransen op de weg, die zelfs in de EK-periode OV- en luchtvaartstakingen een goed idee vinden, voelt het nog een klein beetje als balanceren op het landingsgestel van de Chessna. Ik zal blij zijn als die van mannelijk zweet doordrenkte wastas hier op de mat ploft. Met moeie, maar blije man erbij natuurlijk. ETA zal wel bijgesteld worden, deden ze tenslotte op de Mt Ventoux ook. Eerst nog even koffiedrinken…het moet wel leuk blijven.

Wel stoer dat je je uit dat vliegtuig hebt laten kussen. Snap dat de sprongen daarna een stuk aantrekkelijker waren.
De mannen hebben al weer plannen voor een volgende trip. Waarschijnlijk nog iets uitdagender en nog iets langer. Ik schat dat een expeditie in Patagonië vast tot één van de mogelijkheden wordt gezien.

Zeker goed plan om met de meiden ook er op uit te gaan. Qua spanning vindt ik zo’n vrachtbus persoonlijk voor dit moment wel voldoende. Parachutesprongen, diepzeeduiken of zonder paardrij ervaring op een onwillig paard door een Afrikaans wildpark in galop op de vlucht slaan voor een agressieve neushoorn: dat vond ik 30 jaar geleden top. Of een reuzecamper. Gaat ook een beetje om het comfort. De hoogte van die dingen is het enige dat mij wat zorgen baart. Bijna elke dag sta ik stil voor de Wijkertunnel, omdat nota bene een beroepschauffeur niet weet hoe hoog zijn vrachtauto is. Niet dat ze dan echt vast komen te zitten hoor, maar er is een signalering een paar honderd meter voor de tunnel en dan wordt de tunnel automatisch afgesloten om die vrachtwagen te behoeden voor klemrijden. Wel een ideetje om een dames-in-hoge-huurbussen-app te ontwikkelen zodat je voordat je die bus klemzet in een tunneltje een seintje krijgt. Natuurlijk altijd mogelijk om dan lucht uit de banden te laten lopen zodat je weer loskomt. En dan de ANWB bellen om de banden weer op spanning te krijgen, want dat weet ik niet hoe dat moet. Mmmm, misschien toch beter om een all inclusive te boeken met de meiden, in een of ander prettig warm resort.

Nog geen nieuwe ETA doorgekregen. Goede fles en hapjes staan klaar.

Genoeg avontuur voor deze week, vooral in mijn mind. Ik ben supertrots op de mannen, leuk dat ze samen weg waren, leuker dat ze weer thuiskomen. Goodbye Martine. Tina Turner en David Bowie op volle sterkte: Tonight …
Liefs,

Inge

Sprak dit verhaal je aan? Deel het op je Facebook en Twitter!
error